• 10 000+ Filmer
  • Snabba leveranser

Den lilla historien om We EnJoi Film & Pryl

Som de flesta fina historier började vårt företag med en dröm och en vision. Där vår dröm är att hålla den fysiska filmen vid liv på en personlig sida, där du som kund gärna vill kika runt, men även att du som kund kan förvänta dig att varan skickas direkt från oss och med snabb leverans.

Vi som driver företaget heter Jonas och Erika, och vi utgår från Hovmantorp i Småland.

Allt började med några mindre inköp av begagnade filmer och försäljningen sker på säljkanalen Tradera, då på hobbynivå och mest som en rolig grej.
Efter några månader inser vi att det går för bra och det är dax att starta ett företag istället. Efter mycket klurande kom vi fram till att We EnJoi Film & Pryl var det passande namnet, då det helt bygger på våra namn, fast med en liten twist.

Sommaren 2023 kom vårt nästa projekt, lansera vår egna hemsida med både nya och begagnade filmer, Lego, tröjor och merch.

Jonas

Hjärnan bakom We EnJoi Film & Pryl och den som har mest koll på filmer då jag har ett stort intresse för film och allt som hör till. Top Gun är favoriten då jag även älskar flygplan, drömmen är att få åka stridsflygplan.

Varvar arbetet på We EnJoi med mitt ordinarie arbete, är galet envis och kan komma på tokiga saker emellanåt, som då vi köpte tre stycken myskankor som nu bor i hundgården.

Erika

På papperet ägare till We EnJoi Film & Pryl och satsar nu helhjärtat på företaget. Är utbildad tandsköterska men lämnade kliniken för lite mer sovmorgon och för att få mer tid till det administrativa, paketering av varor och helt enkelt få We EnJoi att komma framåt.

Jag tycker ofta att Jonas tokiga idéer är dumma, men brukar visa sig bli väldigt bra. Har mer passion för musik men är tondöv och låter inte Jonas höra mig sjunga. Överlever inte utan kaffe.
Hittar du inte vad du söker? Maila oss!
kontakt@weenjoi.se

WeEnJoi

Med fokus på snabba leveranser och en personlig upplevelse vill vi hålla den fysiska filmen vid liv.

Information

  • Kontakt@weenjoi.se
  • 0706011345
  • Parkgatan 10,
    365 42 Hovmantorp

Betalningsalternativ

Brand_assets_master

Vi fraktar med