• 10 000+ Filmer
  • Snabba leveranser

Leverans

Din order levereras som brev, varubrev eller paket med Postnord alt. Schenker. Storlek och vikt på det som beställs styr vad det blir för typ av leverans.

Mindre beställningar levereras som brev eller varubrev. Från 1 november 2021 sker en förändring gällande Varubrev Sverige. De brev som inte får plats i mottagarens postlåda/fastighetsbox, kommer i de flesta fall lämnas vid dörren/postlådan och mottagaren får en avisering om att detta skett. I samband med det övergår ansvaret för försändelsen till mottagaren.

Postpaket: Beställningar som inte ryms i brev eller som skickas mot postförskott levereras som postpaket och hämtas ut på Postnords utlämningsställe. För att hämta ut försändelse hos Postnord och deras ombud krävs en giltig legitimation. Liggetid på Postens utlämningsställe är 2 veckor.  

Större försändelser och skrymmande försändelser
Varor som överskrider mått, vikt eller andra krav på vanliga paket, skickas med handlarens val av speditör och tjänst. 

Ej uthämtade paket Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid EJ uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om 200 kr om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 7-14 dagar (beroende på fraktsätt) innan den returneras till oss.

Leveanser till länder utanför EU tillkommer tullavgifter (VAT)

Packetering

Då vi tror på ett mer hållbart samhälle, försöker vi återvinna befintliga kartonger i den mån det går, att bygga egna lådor av eller lägga runt varor för att skydda vid leverans. Det som köps in nytt är vadderade kuvert.

Hittar du inte vad du söker? Maila oss!
kontakt@weenjoi.se

WeEnJoi

Med fokus på snabba leveranser och en personlig upplevelse vill vi hålla den fysiska filmen vid liv.

Information

  • Kontakt@weenjoi.se
  • 0706011345
  • Parkgatan 10,
    365 42 Hovmantorp

Betalningsalternativ

Brand_assets_master

Vi fraktar med